Zing mee met Memore elke donderdagavond om 19.00 uur in De Voord

Wij staan voor muzikale energie, empathie en verbinding. Bezig zijn met muziek is effectief bij het stimuleren van je cognitieve vaardigheden. Ook vergroot het je geluksgevoel en roept soms emoties bij je op. Door samen te zingen gebruiken we de kracht van muziek om herinneringen op te roepen. We merken dat meezingen een positief effect kan hebben op geheugenproblemen.

Bij Memore zorgen we ervoor dat onze wekelijkse zangsessies toegankelijk en plezierig voor je zijn als je meezingt. We creëren een veilige omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar stem te laten horen. Met een groep lotgenoten en hun naasten of begeleiders, zorgen we voor elkaar.

Houdt u van zingen? Kom dan (samen met uw naaste of mantelzorger) zingen bij Memore. Een uniek koor voor mensen met geheugenproblemen, zoals dementie en Parkinson. Memore wordt ondersteund door zangers van ‘Koraal’ uit Elburg. Uiteraard bent u welkom om (eerst) te komen kijken en luisteren tijdens de repetitieavonden om daarna te besluiten of u deelneemt. Meer info? Bekijk de website of deze flyer: A5 Memore.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan en wordt lid van het koor!

Repetities en locatie: elke donderdagavond om 19.00 uur in Wijkontmoetingscentrum De Voord in Elburg
Contributie: € 12,50 per stel per maand (contant)

Aanmelden: mail naar koormemore@gmail.com. Geef daarbij de naam van de deelnemer en de naam van de naaste of begeleider op.

Memore is een maatschappelijk initiatief van Koor Koraal Elburg, WOC de Voord, Centrum voor Cultuur Elburg (CvC Elburg), gemeente Elburg en Stichting Wiel.