Ontdek het plezier van samen muziek maken

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De muziekverenigingen Concordia Elburg, Excelsior Oostendorp, T.O.G. ’t Harde en Juliana Doornspijk starten Nieuw Talent Orkest Elburg, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdag 16 september 2023, 10.00 uur in MFC ’t Huiken in Elburg. Dit belooft een bijzondere ochtend te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Ontdek het plezier van samen muziek maken

Doe ook mee!
De verenigingen zorgen voor instrumenten en lessenaars. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 2.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!